Despre Noi

1453538_10206826898331845_1812169597478521124_nSpecializarea noastră sunt acoperișurile și serviciile conexe, astfel încât casa ta să beneficieze de cea mai bună protecție împotriva intemperiilor. Am pornit de la premisa conform căreia, cel mai important lucru pentru fiecare dintre noi este să aibă un acoperiș deasupra capului, de aceea trebuie lucrat cu precizie, cu atenție la detaliu și cu capacitate de adaptare foarte bună la condițiile de pe șantier.

Bineînțeles garantăm calitatea lucrărilor noastre deoarece ne cunoaștem foarte bine furnizorii de materiale, iar echipele de montaj sunt formate din muncitori bine pregătiți, cu experiență în lucrări complexe de montaj al acoperișurilor. La fel ca în orice lucrare de construcții meșterii specializați și materialele de calitate fac diferența între o lucrare de calitate care își va manifesta maximul potențialului său în timp și una care a fost făcută fără a acorda o atenție crescută la standarde.

În montarea acoperișului, minuțiozitatea alegerii materialelor, analiza proiectului, migala și atenția la detalii în faza de montare reprezintă punctele noastre forte, argumentele pe care le prezentăm în favoarea unei lucrări realizate corespunzător.

De-a lungul proiectelor pe care le-am realizat ne-am lovit de situații speciale care ne-au determinat să ne lărgim aria de expertiză astfel încât să venim în fața clienților noștri cu un pachet complet de servicii atunci când vine vorba de montarea unui acoperiș. De exemplu, coșurile de fum sau ferestrele Velux pentru mansardă sunt două dintre cele mai frecvente cerințe ale clienților noștri, în momentul în care ăți doresc montarea unui acoperiș. Cererea pentru aceste detalii ale acoperișurilor ne-a determinat să ne specializăm și pe această nișă.

Rolul unui acoperiș este acela de a proteja întreaga construcție, așa că eventualele greșeli de execuție pot provoca daune severe întregii structuri. Cunoaștem importanța unui acoperiș de calitate și știm cum să-ți construim acoperișul la cele mai înalte standarde.

Solicita Oferta

reCAPTCHA is required.

web design by Dow Media     |     gazduire web by SpeedHost