Garanția calității

În orice domeniu experiența este un atu important, iar nișa acoperișurilor nu face excepție. Doar prin lucrări succesive de-a lungul timpului poți învăța, te poți perfecționa și poți ajunge la un nivel la care poți garanta clientului o lucrare de calitate. În sprijinul calității vin și furnizorii de materiale serioși cu produse a căror fiabilitate este certificată de testul timpului.

Folosim materiale de calitate, țigle de la producători cu experiență în domeniu, iar echipele noastre de montaj sunt formate din profesioniști cu experiență în construcții. Oferim soluții complete pentru acoperișuri, de aceea, ne puteam asuma rezultatul lucrărilor noastre.

Principiile după care ne ghidăm sunt:

  • profesionalism
  • seriozitate
  • calitate
  • transparență
  • durabilitate

Fiecare lucrare este o provocare care se dezvăluie în totalitate abia după ce echipa a ajuns la șantier și s-a apucat de lucru. Indiferent de cât de bine au fost puse la punct detaliile în fazele de proiectare și planificare a lucrării, aproape întotdeauna apar situații neprevăzute, mai ales când este vorba de lucrări complexe.

Punem accent pe transparență pe toată desfășurarea proiectului. Beneficiarul este informat în legătură cu lucrările care se efectuează, în legătură cu beneficiile și, în același timp cu riscurile, în cazul în care acestea din urmă există. Beneficiarul este informat corect în legătură cu partea financiară a lucrării și timpii de execuție, astfel încât să-și poată planifica următoarele faze ale construcției.

Calitatea serviciilor noastre nu derivă doar din materialele performante și echipe de execuție specializate, ci și din relația cu beneficiarul. Comunicarea este esențială, astfel încât beneficiarul să fie asigurat că lucrarea este pe mâini bune, iar rezultatul va fi unul pe măsura așteptărilor.

Solicita Oferta

reCAPTCHA is required.

web design by Dow Media     |     gazduire web by SpeedHost